Acces rapid

Elita profesioniștilor în nutriție (vezi nume celebre) și a medicilor gastroenterologi din Rusia, România, SUA și Japonia prezintă:

Vrei să te simți confortabil în propriul corp?

"Ai Puterea în 12 Zile să scapi de somnolență, lipsa energiei, balonare, indigestii, arsuri, dureri de cap, respirație și transpirație urât mirositoare, să stopeazi îmbătrânirea prematură și să întorci boli... cu Metodele de Detoxifiere și Curățarea Putregaiul murdar din colon inventate de un Român și folosite de vedetele de la Hollywood"


Proiect care a îmbunătățit viața a 2180 de persoane în ultimele 5 luni. Iată confesiunile lor:

Descoperiri Recente demonstrează cum combinații între alimente cu mai multe gene ADN decât oamenii, contribuie la curățarea organismului de afecțiuni cardiace, renale, tiroidiene, balonări, arsuri, samd... și cum 3 tipuri diferite de Apă îți redau frumusețea corporală și confortul în propria piele (citește în continuare)

Autor: Marina Pluteu
Jurnalist, Naturolog, Nutriționist
Publicat pe 25 noiembrie 2020

Cure și diete 100% naturale, neinvazive folosite cu succes indiferent de vârstă

Metode, sfaturi, diete demonstrate în ultimii 30 de ani

2180 clienţi mulţumiţi în ultimile 5 luni!

Numeroase apariții în media

Compatibil pe calculator, laptop, tableta, telefon mobil

Detoxifierea organismului împreună cu curățarea colonului îți îndepărtează reziduurile acide şi toxinele acumulate zilnic din: aer, medicamente, alimentaţie, generate de stres sau paraziţi. Astfel recâştigi vitalitatea și...

 • Scapi de starea de oboseală și lipsă de energie aparent nejustificată
 • Dispare senzație de ceață în gândire, lipsă de concentrare, memorie mai slabă
 • Pofta frecventa de dulciuri, plus predispoziția de a consuma produse tip fast-food, prăjeli sau mâncăruri semi-preparate mai des de trei ori pe săptămână, se reduce considerabil
 • Dispar durerile de burtă, dar și cele inexplicabile și subite în abdomen
 • Somnolența imediat după mese și senzații de balonare vor fi înlocuite de o stare de bine continuă
 • Indigestiile, gazele și reflux acid dupa mese (arsurile) devin un fenomen extrem de rar
 • Scapi de alergiile la mâncare și probleme dermatologice se calmează
 • Reduci considerabil gravitatea infecțiilor, mâncărimile sau ciupercile
 • Se calmează durerile de articulații și corpul devine mult mai flexibil
 • Dispar dureri frecvente de cap, și nevoia de a administra stimulente sau sedative
 • Scapi de respirația urât mirositoare și transpirația frecventă
 • Nu te mai confrunți cu stări de depresie sau schimbări bruște de comportament
 • Oprești îmbătrânirea prematură

Dacă toxinele nu sunt eliminate, creează un mediu favorabil pentru dezvoltarea agenţilor patogeni precum bacterii, viruşi şi ciuperci, care conduc la boală.

Pe parcursul unui an, organismul tău acumulează 4,5 - 5 kg de toxine, manifestările fiind sub formă de: celulită, lipoame, fibroame, chisturi, litiază etc... la care adaugăm oboseală, tulburări digestive, dureri de cap, dureri ale încheieturilor, respirație urât mirositoare, alergii, constipație, unghii fragile, erupții ale pielii, memorie slabă, depresie, insomnie, greutate excesivă etc!

Organismul se apără de noxe și substanțe toxice, învăluindu-le în mucus sau grăsime împiedicându-le să producă efecte imunitare adverse. Însă această reacție de „prim-ajutor“ funcționează temporar. Toxinele evadează în fluxul sangvin și penetrează membranele celulare, tulburând funcția metabolică și producând distrugeri ale țesuturilor.

Ţinând cont de stilul de viaţă actual şi „bombardamentul” alimentar nesănătos la care ne supunem organismele zi de zi, sunt necesare minim două cure de detoxifiere pe an.

Următoarea întrebare corectă este: când ne dăm seama că avem nevoie de o detoxifiere și ce legătură are asta cu colonul?

Simptomele și efectele unui colon încărcat de putregai?

Colonul este organul cheie al sistemului digestiv în detoxifierea organismului. De aceea articolul de față insistă pe detoxifierea organismului plus curățarea colonului astfel procesul este complet pentru organism și reușești să simți acea stare de ușor!

Colonul absoarbe fluidele și vitaminele esențiale. Intoxicarea lui influenţează multe organe generând diverse probleme de sănătate: afecţiuni ale stomacului, afecţiuni ale vezicii urinare, afecţiuni cardiace, afecţiuni renale, afecţiuni tiroidiene, afecțiuni ale prostatei, afecțiuni hepatice, afecțiuni pulmonare, (lista completă aici)

Așadar curățarea colonului și detoxifierea organismului sunt urgente dacă nu au fost efectuate în ultimile 6 luni:

 • Descoperă din acest articol pașii pentru curățarea eficientă a toxinelor din corp și purificarea colonului
 • Lista completă cu alimente de evitat pe viață, alimente care îți pun viața în pericol ție și familiei tale, în plus găsești și lista alimentelor industriale, lipsite de calitatea nutriţională, pe care le mâncăm fără să ne hrănim, îmbolnăvindu-ne
 • Descoperă plantele medicinale cu efect depurativ care detoxifică organismul la nivel digestiv, și cum să le folosești în funcție de anotimp pentru energizare, stare de calm, confort și tratarea a peste 50 de afecțiuni uzuale.
 • Peste 150 de meniuri de detoxifiere (mic dejun, crudități, desert, samd.), care prin combinația de alimente acționeaza la nivel celular adaptând metabolismul celulelor la schimbările mediului înconjurător și la alimentele ingerate. Suntem ceea ce mâncăm şi ceea ce au mâncat părinţii şi strămoşii noştrii, fiindcă trăim şi murim la nivel celular, regenerarea celulelor întoarce boli grave și cancere, află cum poate fi făcută la pag. 100-128 din ghidul Detoxifierea și Curățarea Colonului
 • Descoperă îmbunătățirea adusă apei, care îți întărește sistemul imunitar, previne apariţia cancerului de orice tip, întinereşte pielea, îmbunătăţeşte odihna, stimulează memoria, ajută digestia şi previne apariţia gastritei şi a ulcerului.. Detalii la pag 90
 • Află cele 5 Metode Simple de combinare corectă a alimentelor, atât în dieta generală, cât şi în cursul aceleiaşi mese, scăpând de arsuri, balonări, stări de plin, etc. În plus află cum să nu mai renunți niciodată la deserturi si toate dulciurile pe care le iubești,chiar dacă vrei să slabești, secretul este timpul dintre consumul alimentelor, detalii în ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului
 • Lista completă de semnale pe care organismul le dă atunci când a acumulat prea multe toxine și are nevoie de detoxifiere le găsiti în ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului la pagina 25-27.

Reține că toxinele și chimicalele ingerate în fiecare zi din produse procesate, zaharuri, grăsimi, atmosfera, etc. care s-au acumulat în celule, sânge, țesuturi, organe (colon, ficat și creier) rămân depozitate pe o perioadă nedeterminată imediat instalându-se bolile. Nu mai aștepta!

Întoarce peste 50 de Boli, scapă de disconfort și slăbește prin Detoxifierea Individuală a Organelor care procesează Toxinele

Detoxifierea organismului în funcție de zona țintă, rezolvă anumite probleme, de aceea este ideal să defalcați programele de detoxifiere pe fiecare organ în parte, cum ar fi:

 • detoxifierea colonului
 • detoxifierea ficatului
 • dezintoxicarea sângelui
 • detoxifierea rinichilor și căilor urinare
 • detoxifiera pielii
 • detoxifierea plămânilor

Colonul, rinichii și ficatul sunt organe care procesează și scot afară din organism toxinele, de aceea detoxifierea lor are o importanță crescută. Ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului aloca capitole importante curățării acestor trei organe, astfel:

Vrei să te simți confortabil, suplu, ușor
și să ai puterea să previne și să întoarci boli*

 • Fără medicamente periculoase care de fapt îți fac mai mult rău
 • Folosind cure eficiente și fără efecte adverse, demonstrate pe zeci de mii de persoane în ultimii 5 ani
 • Cu ajutorul unor diete alimentare gustoase, bazate pe o combinație de alimente și ingrediente care ajută organismul să elimine toxinele în proporție copleșitoare
 • Prin remedii verificate clinic și folosite cu succes în ultimii 5 ani pentru detoxifierea și curățarea colonului pe un eșantion de peste 500.000 de europeni.
 • Fără să-ți petreci timpul luând pastile la diferite ore, în diferite zile, sau consumând preparate fără gust

Detoxifierea recomandată de specialiști este cea pe cale naturală, printr-o alimentație adecvată, bazată pe moderația și creșterea susținută a aportului de legume și fructe.

Arma secreta este consumul de legume, fructe și apă, dar asta nu înseamnă că nu puteți consuma în continuare dulciuri, carne și alte alimente care vă plac. Primul efect al detoxifierii naturale este pielea mai luminoasă și starea de bunăstare pe care o simțiți.*

Diete populare de detoxifiere:

 • dieta de detoxifiere pe bază de plante
 • dieta de detoxifiere pe bază de lămâie
 • dieta de detoxifiere pe baza ceaiului de tumeric
 • dieta de detoxifiere pe bază de fructe proaspete
 • dieta de detoxifiere pe bază de supe de legume
 • dieta de detoxifiere pe bază de fructe și legume cu multe fibre

Momentul în care totul s-a schimbat

Imaginează-ți că stai la coadă în cabinetul medicului tău pentru a aștepta rezultatele analizelor… Când se deschide ușa îți auzi numele și observi doctorul cu o încruntare serioasă pe chip. Imediat îți dai seama că poate fi destul de grav.

Îți dă vestea oribilă: “Aveți glicemia de 130 mg/dl adică diabet zaharat”... apoi învârte cuțitul în rană: “Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc rapid viața dvs nu va mai fi niciodata la fel”.

În acea clipă ești șocat: ai avut o viață fără excese multe, ai redus din mâncarea nesănătoasă și din când în când ai făcut mișcare… Și atunci te întrebi: cum se poate să am diabet zaharat, când m-am îngrijit, nu am făcut abuzuri?!

Exact asta mi s-a întâmplat mie. M-a devastat, mă gândeam numai la familie, dar în cele din urmă s-a dovedit a fi o binecuvântare faptul că soțul m-a ambiționat și m-a ajutat să găsesc calea prin care să scap de efectele diabetului și ale colesterolului mărit pentru totdeauna.

Diagnostic corect… Tratament corect!

Deși nu trebuie să fim specialiști ca să ne dăm seama ce nu este în ordine cu corpul nostru, numai în urma unui consult de specialitate, medicul poate da un diagnostic corect.

După aceea trebuie aplicată o dietă corectă, o cură de detoxifiere corespunzătoare și un tratament aferent tipului de afecțiune pe care o tratezi, descoperi colecția completă de tratamente corecte bazate pe alimentație și detoxifiere, în ghidul “Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului”. De obicei, prin detoxifieri corecte și alimentație, bolile se poate întoarce.

Însă, un corp nedetoxifiat, poate evolua rapid spre îmbolnăvire sau complicații în cazul în care deja suferă de anumite afecțiuni. Un organism nedetoxifiat și deloc curățat este greu spre imposibil de vindecat.

Pașii în detoxifiere care curăță toxinele și îmbunătățesc vieți

Curățarea toxinelor începe cu consumul a cel puțin 2L de apă/zi. Secretul este să dai gust apei adăugând aceste ingrediente care în plus sporesc efectul detoxifierii. Este preferabil să lăsați ingredientele să se imprietenească peste noapte.

Apa cu lămâie este puternic detoxifiantă pentru că sucul de lămâie ajută la curățarea și alcalinizarea organismului. Adăugați o felie de lămâie într-o cană mare cu apă.

Menta conferă un gust ușor dulceag apei și ajută la digestie.

Apa cu castravete ajută hidratarea organismului. În plus, beneficiezi de proprietățile antiinflamatorii ale castraveților.

Ghimbirul are o rădăcina aromată și ușor iute, ajutând astfel la digestie și reducerea toxinelor. Detalii în ghid.

Combină câte puțin din ingredientele de mai sus și obții o băutură puternic detoxifiantă. Altfel spus în jumătate de litru de apă adaugi trei felii de castravete, zeamă de la un sfert de lămâie, câteva frunze de mentă și puțin ghimbir răzuit. Păstrați sticla peste noapte în frigider și beți a doua zi. Mai mult combinații de băuturi puternic detoxifiante în ghid la pag 48 -52.

Spirulina este indicată ca sursă naturală de detoxifiere și asigură necesarul zilnic de proteine, vitamine, minerale. În plus, studii clinice arată că, dacă este consumată cu regularitate, prelungește viața, păstrează armonia organismului și întreține intelectul.*

Spirulina intervine în reglarea tuturor funcțiilor organismului: reglează metabolismul și activitatea sistemului endocrin, are rol antioxidant și regenerant, accelerează procesul de vindecare; fortifică sistemul imunitar și crește rezistența organismului la infecții și multe altele.*

Aloe Vera, este o plantă care contribuie la funcționarea normală a metabolismului și a sistemului imunitar, susține procesele de detoxifiere la nivel hepatic și sangvin, conferind organismului starea de bine, ajută la funcționarea normală a sistemului nervos, susține sănătatea ficatului și funcția colecistului.*

Acai Berry este un antioxidant care stimulează metabolismul lipoproteinelor: reduce nivelul LDL, crește nivelul HDL. Este antiinflamator, imunomodulator, reduce senzația de foame datorită indicelui glicemic scăzut și pentru ceea ce ne interesează prin prezenta lucrare, este detoxifiant digestiv și încă unul bun.*

Suplimentele naturale obținute prin combinarea mai multor plante s-au dovedit a fi eficiente pentru curățarea colonului în cure de detoxifiere de maxim 3 luni. În compoziția lor intră de obicei: syllium, semințe de in, coriandru, crușin, rozmarin, ghimbir, lemn dulce, anason, fenicul, chimion, senna, busuioc, hibiscus, mentă, aronia. Descoperă lista completă de suplimente naturale pentru detoxifiere și curățarea colonului obținute exclusiv din plante >

Copiii ştiu instinctiv ce trebuie să mănânce. Dacă umplem o masă cu toate felurile de mâncare şi aşezăm la masă un bebeluș va alege întotdeauna fructele şi florile – hrana colorată şi cu puternică încărcătură energetică.

Omul este singura ființă care îşi prepară hrana înainte de a o mânca... Prin preparare, alimentele pierd proprietăţile nutritive naturale. Procesul de preparare produce transformări chimice şi reduce cantitatea de energie.

Majoritatea oamenilor mănâncă fără să se gândească unde va fi utilizată hrana în organism sau în ce scop. Presupunem că dacă un aliment este comestibil, el este şi folositor pentru organism. Lucrurile nu stau chiar aşa... detalii la pagina 78 din ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului

Tot în ghid descoperi și:

 • Lista alimentelor interzise, cu valoare calorică crescută și foarte crescută
 • Lista alimentelor recomandate, cu valoare calorică scazută și moderată
 • Alimente recomandate în funcție de fiecare boală în parte
 • Și de ce efectul dietei de detoxifiere se datorează nu doar alimentelor pe care le conţine, ci şi celor pe care le exclude?

Dacă un cartof este prăjit în baie de ulei, la temperaturi crescute, cartoful devine aliment cu indice glicemic ridicat, contraindicat în orice dietă echilibrată. Dacă, în schimb, cartoful este copt şi lăsat la răcit înainte de consum, proporţia de amiloză se va păstra iar efectele asupra glicemiei nu vor fi negative.

Covrigeii, gogoşile, prăjiturile, pâinea albă, cartofii prăjiţi şi orice alt aliment preparat la temperatură înaltă în ulei sunt de evitat dacă aveţi probleme cu glicemia sau doriţi să scăpaţi de câteva kilograme în plus.

Tocmai de aceea, o dietă echilibrată formată din diferite proteine alimentare este mult mai importantă decât una concentrată pe un aliment anume, indiferent de cât de bogat în proteine ar fi acesta. Spirulina conţine cel mai ridicat procent dintre toate proteinele alimentare (57,5%), însă nu este la fel de favorabilă ca atunci când obţii diferite proteine alimentare din mai multe surse.

Populară în SUA, hidroterapia colonului este o metodă de detoxifiere nedureroasă, posibilă acum și la noi în țară. Cu ajutorul apei filtrate, specialiștii îndepărtează depunerile de pe pereții intestinali. În acest mod sunt îmbunătățite mai ales funcțiile aparatului digestiv. Pentru beneficii maxime, hidroterapia trebuie însoțită de o dieta fără legume și fructe crude care fermentează. În mod normal se pot face două astfel de proceduri pe an, iar în caz de constipație cronică se poate merge până la patru.

Mai multe detalii pe CD-ul supliment bonus al ghidului Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului.

Postul negru este o procedură extremistă de detoxifiere, însă rămâne una eficientă. Postul negru în detoxifiere nu este același lucru cu postul negru din credința ortodoxă care cere privarea organismului de la orice fel de alimente, inclusiv apa. În detoxifiere apa este esențială pentru curățarea organismului și odihnirea anumitor organe cheie.

Remedii naturiste care distrug toxinele și curăță colonul?

Înainte să ajung internată de fix 11 ori din cauza acelorași complicații ale diabetului zaharat, colesterolului și glicemiei ridicate am încercat aproape tot ce exista în România sub denumirea de tratament sau medicament pentru reducerea simptomelor diabetului… Mai mult am încercat:

 • Să reduc grăsimile, zahărul și consumul de alcool
 • Să țin regim alimentar pentru diabet și colesterol ridicat
 • Să iau cât mai multe pastile, de la suplimente nutritive până la medicamente de peste 200 lei flaconul de 90 cps
 • Să fac exerciții fizice zilnic
 • Am urmat tratamente de ultima ora la Clinici și Laboratoare private din România și SUA
 • Să mănânc numai legume și fructe

Deși inițial toate acestea nu au funcționat pentru mine, am aflat din cartea “Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului” că remediile naturiste, curele și noul stil de viață alese erau corecte, doar ca nu le implementam corect și în ordinea care trebuie.

Există o mare varietate de plante medicinale care acționează direct asupra aparatului digestiv: plante care stimulează secreția digestivă, detoxifică și curățăSalvia, Melisa, Lavanda, Busuiocul, Brusturele, Cicoarea, Schinelul…

 • Armurariul conține silimarină, regenează ficatul și accelerează funcțiile de detoxifiere ale acestuia. În plus silimarina are și efect puternic antioxidant.
 • Brusturele stimulează eliminarea toxinele prin piele. Are efect sudorific, este diuretic și crește activitatea de eliminare a toxinelor pe cale renală.
 • Cactusul detoxifică și mai ales ajută mult la slăbire. Este supresor al apetitului datorită unor fitonutrienți care acționează asupra creierului ca și cum ar fi glucoză. Detalii în ghid
 • Retenția de apă se elimină cu o combinație de ceai verde și un alt ingredient cu acțiune puternic-diuretică și de slăbire, cu un conținut ridicat de cafeină, ale cărei virtuți lipolitice sunt demonstrate. Plus că aroma plăcută și efectele ceaiului verde, la care se adaugă și bogăția de antioxidanți îl recomandă pentru orice cură de slăbire/detoxifiere.
 • Coacăzele negre ajută drenajul natural. Ceaiul din fructe uscate mobilizează depozitelor adipoase și aduce un aport substanțial de antioxidanți și vitamina C. Detalii despre cure cu coacăze negre în ghid.
 • Codițele de cireș au puternice proprietăți detoxifiante, diuretice și sunt ușor laxative. Lista completă de ceaiuri
 • Crețușca stimulează puternic diureză și este o sursă de minerale. Utilă în dietele pentru detoxifiere, scăderea în greutate și pentru proprietățile sale anti-inflamatorii și calmante.
 • Semințele de fenicul combat balonările și ajută detoxifiere. Aroma plăcută a ceaiului îl face utilizabil pe perioade îndelungate.
 • Guarana, bun diuretic cu capacitatea de mobiliza grăsimile din depozitele adipoase. Tonifiază mușchii și reglează tranzitului intestinal, având efect deteoxifiant. Este utilă în dietele hipocalorice pentru că taie senzația de foame.
 • Limba diavolului conține o substanță care absoarbe de 100 de ori volumul său în apă, reducând absorbția de grăsimi și zaharuri de către organism.
 • Ceaiurile din plante ameliorează dureri intestinale, arsurile stomacale și tratează o digestie proastă. O specie de mentă, denumită busuiocul cerbilor, combate gazele abdominale. În plus stimulează activitatea uterului și cu recomandarea medicului, poate fi un adjuvant util în diferite afecțiuni tipic feminine. Mai multe detalii în ghid
 • Păpădia are efect depurativ și este un aliat după mesele bogate. Păpădia stimulează activitatea ficatului și a vezicii biliare. Beneficiază de efectele păpădiei mâncând frunze proaspete în salată, dar poți bea și ceai de păpădie.
 • Spirulina, foarte bogată în vitamine, oligoelemente, aminoacizi, acizi grași esențiali și proteine. Reduce drastic apetitului, mai ales luată cu jumătate de oră înainte de masă cu un pahar plin de apă.
 • Strugurii ursului are efect antiseptic, diuretic, taie senzația de foame și protejează împotriva infecțiilor localizate la nivelul rinichiului și vezicii urinare. Activ și în cazul infecțiilor digestive.

Regimul alimentar care curăță TOXINELE din corpul dvs?

Dacă alimentele pe care le consumăm nu sunt descompuse corect, fie din cauza unei disfuncţii a pancreasului, stomacului sau tractului intestinal, fie din cauza combinaţiei proaste de alimente, se produc gaze de fermentaţie şi putrefacţie. Cu cât sunt mai grave problemele provocate de gaze, cu atât dieta aleasă este mai slabă şi inadecvată.

În plus contează foarte mult şi felul în care sunt preparate termic alimentele, de exemplu, un cartof prăjit în baie de ulei devine un aliment cu indice glicemic ridicat, contraindicat în orice dietă echilibrată. Dacă, în schimb, cartoful este copt şi lăsat să se răcească, proporţia de amiloză se va păstra iar efectele asupra glicemiei nu sunt negative.

De asemenea, covrigeii, gogoşile, prăjiturile, pâinea albă, cartofii prăjiţi şi orice alt aliment preparat la temperatură înaltă în ulei sunt de evitat dacă aveţi glicemia mărită sau doriţi să scăpaţi de câteva kilograme.

Corpul trebuie aprovizionat cu alimente cât mai puţin prelucrate şi cât mai aproape de starea lor naturală, precum fructele şi legumele de sezon apropiate locului în care trăim. Lista completă și detaliată la pag 58 - 60

Alimentele ideale de consumat sunt cele în care raportul între glucide, proteine şi lipide de 10:2:1 sau cât mai apropiat de aceste valori. Programe de alimentație corectă în funcție de vârstă și sex descoperi în ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului

Iată sfaturile prețioase despre alimentele care aduc armonie în cerinţele fireşti ale organismului, sfaturile sunt aprofundate în ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului:

 • Fructe şi flori reprezintă hrana cu cea mai puternică încărcătură energetică. Beneficiile sunt divine și se duc până la nivel celular. Lista completă de flori comestibile
 • Lămâia şi verdeţurile - singurele alimente ce pot fi combinate cu uleiul. Plantele verzi, bogate în clorofilă, neutralizează efectele nocive ale uleiurilor asupra procesului digestiv.
 • Combinația proteine + legume verzi este o asociere foarte bună. De exemplu: brânză albă/ouă/friptură/... cu praz/fasole verde/salata/castravete/dovlecei/...
 • Este bine să combinăm grăsimile bogate în proteine (cum sunt avocado, măslinele, nucile si semintele) cu vegetale fără amidon sau cu fructe acre. Este bine să hidratăm nucile si semintele pentru a ajută la digestie. Lista combinațiilor în ghid.
 • Este bine să consumăm laptele singur, proteinele din lapte fiind greu de digerat, alimentele consumate o dată cu laptele se vor digera la fel de greu. Totuşi, produsele lactate fermentate (iaurt, kefir) sunt mai uşor de digerat şi pot fi combinate cu fructe acre, nuci şi seminte sau legume fără amidon.
 • Legumele verzi pot fi combinate în mod eficient cu alimentele pe bază de amidon. De asemnea alimentele cu amidon pot fi combinate intre ele.
 • Folosește în alimentație pe cât de mult posibil alimente cu carbohidraţi sănătoşi precum: cereale integrale şi produse din cereale integrale, fructe, legume, lapte, iaurt şi alimente bogate în proteine vegetale, cum ar fi tofu, cartofi dulci, paste integrale, pâine integrală, orez brun.
 • Diminuează alimentele care aduc multe calorii dar prea puţine substanţe nutritive valoroase pentru organism (carbohidrații simpli). Exemple de carbohidraţi simpli: băuturile răcoritoare, ketchup, fast-food, produsele de cofetărie şi de patiserie, pâinea albă şi făinoasele şi dulciurile (mai puţin cele de casă din făină integrală, pudră proteică şi îndulcite cu stevia) şi în general toate alimentele procesate (cele pe care le găseşti în ambalaj).
 • Alimente depurative, care contribuie la purificarea organismului: ştevie, leurdă, urzici, spanac, ceapă verde, usturoi verde, lobodă - lista completă de alimente depurative la pag 99
 • Evitaţi pe cât posibil uleiurile procesate din comerţ, care implică utilizarea de solvenţi chimici. Uleiurile nerafinate şi cele presate la rece sunt mult mai hrănitoare.
 • Mâncaţi un tip de proteină alimentară o dată. Prea multe proteine epuizează, iar sucurile gastrice vor fi ineficiente. Vei resimţi oboseală şi chiar stare de somnolenţă. Putrefacţia se poate declanşa pe seama proteinelor nedigerate. Pentru persoanele care abuzează frecvent de această practică, acesta este începutul afecţiunilor de colon, ficat, piele etc. Mai multe detalii în ghid

Alimentația biblică pentru detoxifiere și curățarea colonului, este gătită din ingrediente cu înaltă calitate nutriţională, este sănătoasă, savuroasă, completată de îmbinarea corectă a felurilor de mâncare, împărţirea acesteia între cele trei mese principale (mic dejun, prânz, cina), dintre care să nu omitem micul dejun (cea mai importantă masă a zilei)În plus, servirea mesei într-o atmosferă destinsă, combaterea exceselor şi sedentarismului, vor avea un efect neînchipuit de benefic asupra sănătăţii tale.

Majoritatea alimentelor industriale conţin o sumedenie de aditivi alimentari (E-uri), arome artificiale, grăsimi artificiale (margarine), au un profil nutriţional dezechilibrat, sunt bogate în calorii goale, ducându-ne în final în situaţia de a ne umple burta fără să ne hrănim.

Ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului întocmește harta ușor de urmat în detoxifiere, alimentație corectă, gătit/procurat mâncare, plan de exerciții fizice, samd... astfel vezi imaginea de ansamblu a detoxifierii și curățării colonului pentru o viață confortabilă.

Atenție la medicamentele, ceaiurile și suplimentele care promit marea cu sarea

91,8% dintre medicamentele, suplimentele , ceaiurile și alte produse pentru detoxifiere și curățarea colonului nu fac nimic să reducă toxinele din corp. Ceva și mai surprinzător? Chiar dacă anumite produse aduc rezultate precum scaune mai dese, combat balonările, arsurile, samd, ele au efect doar pe moment, nu au puterea să curețe sau să trateze afecțiunile produse de un organism încătușat de toxine, de reziduri putrezite și un colon plin...

Medicii americani de la Universitatea Harvard din Boston au comparat un tratament medicamentos contra unui regim alimentar și au urmărit nivelul viremiei, glicemiei, colesterolului și greutatea la un lot de peste 10.000 de bărbați și femei, cu vârste cuprinse între 30 și 64 de ani, fiecare suferind de o afecțiune precum diabet, hepatită, cancer, colesterol ridicat, psoriazis, hemoroizi, candidoza. Studiul a durat peste cinci ani.

Studiul a demonstrat faptul că aceia care consumau zilnic alimente recomandate împotriva bolii de care sufereau erau cu 60% mai puțin expuși riscului de complicații față de cei care urmau tratamentul medicamentos, iar nivelul viremiei/glicemiei/colesterolului era cu 50/71/37% mai mic. Iată cum un mic efort – cel de a consuma alimente sănătoase zilnic – este un foarte bun tratament pentru afecțiuni precum colesterol, diabet, cancer, obezitate, hepatită și te ajută să previi un infarct miocardic, accident vascular cerebral, arteriopatie periferică, samd.

Ceva nu era deloc bine... Am fost în comă!

În organism aciditate este începutul tuturor bolilor, sau mai bine zis dezechilibrul dintre substanțele alcaline și acide, și efectele lor asupra țesuturilor. Aciditatea se măsoară prin factorul pH (potenţial de hidrogen), care reprezintă raportul dintre aciditatea şi alcalinitatea unei soluţii chimice, pe o scară de la 0 la 14. Când valoarea este 0 pH-ul este acid, când este 14 vorbim despre un pH alcalin, iar 7 indică o valoare neutră.

La nivelul stomacului, pH-ul este între 1,35 şi 3,5 vorbim deci despre un mediu acid, optim pentru a permite digestia alimentelor.  Sângele în mod normal trebuie să fie uşor alcalin între 7,35 şi 7,45. Urina, este acidă, la oamenii sănătoşi, are un pH între 5,5 si 6,5.

Ph-ul salivei este şi el un indicator asupra stării de sănătate mai important decât urina. Se măsoară dimineaţa, imediat după trezire, iar valorile normale sunt  între 6,2 şi 6,4. Află din ghid cum îți poti măsura singur, acasa, ph-ul.

Reglarea nivelului de pH se poate realiza în principal printr-o dietă echilibrată, un stil de viaţă sănătos şi mişcare regulată. Alimentele alcaline echilibrează pH-ul organismului, contribuie la pierderea în greutate şi la prevenirea multor afecţiuni specifice vieţii moderne (artrita, diabetul etc.).

Reacţia de neutralizare a acizilor este vitală pentru organism fiindcă, în lipsa ei, efectele adverse pe care le au acizii asupra ţesuturilor sunt devastatoare. Pentru a menţine starea de sănătate şi vitalitatea organismului, toate lichidele din organism ar trebui să fie alcaline, cu excepţia sucurilor gastrice, a acidului clorhidric şi a pepsinei, care sunt acide şi au un rol esenţial în scindarea iniţială a proteinelor.

Dacă nivelul pH-ul din sânge scade la 6,95, atunci poate surveni coma sau moartea. Acest lucru s-a intamplat în cazul meu.

Află cum a fost posibil să ajung în acea stare și cum mi-am revenit...  are legatură doar cu alimentația, stilul de viață și complicațiile survenite din cauza proastei gestionări a acestora.

Unica SURSĂ Primordială din care se nasc bolile
și cum poate fi retezată de la cap

Este vital să menţinem echilibrul pH-ului din organism – adică un raport echilibrat între acizi şi alcali. Nivelul normal al pH-ului este cuprins între aproximativ 80% alcalin şi 20% acid. Oricât de complexă este chimia, ea se întemeiază pe doi piloni principali sau două contrarii: cald şi rece, sau yin şi yang. Cald mai este denumit acid, iar rece, alcalin. Acizii iniţiază schimbarea și o valoare puțin mai mare aduce boala, iar alcalii aduc echilibrul. De fapt, aceasta este temelia oricărei forme de materie.

Practic alimentele pe care le consumi sunt împărţite în cele două categorii amintite anterior: alimentele care pot produce fie aciditate, fie alcalinitate. Alimentele acide vor lăsa în organism mai mulţi compuşi de fosfor, fier şi sulf, care expulzează mineralele alcaline de genul calciului, magneziului, sodiului şi potasiului. Acizii cristalizează, iritând astfel şi inflamând ţesuturile. Aceste cristale se depun oriunde în organism producând inflamaţii, iritaţii şi stimulare sau agitaţie funcţională.

Inflamaţiile provoacă slăbiciune la nivel celular şi incapacitatea celulelor de a transporta substanţele nutritive şi de a le transfera prin pereţii membranelor prin intermediul respiraţiei celulare, ceea ce duce în final la degradarea ireversibilă a celulei implicit la boală.

Singura cameră acidă este stomacul, unde este iniţiat procesul de digestie a proteinelor. Imediat după ce conţinutul stomacului este transferat în intestinul subţire, începe secretarea bilei şi a bicarbonatului de sodiu, cu rolul de a alcaliniza acest amestec denumit chim. Celelalte faze ale procesului digestiv sunt de natură alcalină.

Acumularea de acizi şi de proteine toxice străine la nivel tisular este cauza declanşării inflamaţiei în corp. Inflamaţia este diagnosticată ca un tip de „...ită“, adică gastrită, colită, cistită, nefrită, bursită şi artrită. Afecţiunile citate mai sus sunt reacţii inflamatorii, ca răspuns la acidoză. Din acest motiv, abordarea terapeutică a acestor tulburări cu o medicaţie care va spori aciditatea, conducând la degenerarea accentuată a ţesutului.

Mult mai logic este să încercăm alcalinizarea şi detoxificarea ţesutului, eliminarea acizilor şi a proteinelor străine care au provocat tulburarea de la bun început.

Cercetători de la diverse Universităţi din SUA, Japonia și Germania au demonstrat că tiparul genetic al celulelor (ADN şi cromozomi) este modificat de acidoză, al cărei efect direct este epuizarea celulei, provocând numeroase transformări ale structurii ADN şi cromozomilor.

Este o chestiune de timp până se instalează bolile și chiar cancerul. Așadar alcalinizare sau neutralizare a acizilor este obligatorie.

Neutralizarea acizilor se produce doar în prezenţa electroliţilor alcalini. Dacă nu adoptați o dietă bogată în fructe şi legume în stare crudă, organismul nu va primi cantitatea suficientă de electroliţi, care sunt vitali în menţinerea sănătăţii. Provocați astfel în organism hiperaciditate şi deshidratare.

Alcalinitatea dispersează, pune în mişcare şi curăţă organismul, în timp ce acizii coagulează, formează aglomerări şi provoacă stagnare în organism.

Lista complete de alimente alcalinizante si alimente acidifiante la pagina 95 din suplimentul Alimente de consumat si evitat in detoxifierea organismului de pe CD-ul Bonus. Lista include fructe, legume și leguminoase, cereale, lactate, alimente gătite, dulciuri, produse animale, băuturi, alimente uleioase, samd

Te întrebi dacă: Aceste Metode sunt și pentru Tine?

În prezent nu mai există boli, ci bolnavi… Ceea ce pe tine te ajută, s-ar putea să nu funcționeze la altcineva. De aceea împreună cu mai mulți doctori specialiști și nutriționiști din București, Cluj-Napoca, SUA, Germania, Rusia și Japonia am supus planul de detoxifiere și curățare unui test al realității.

Peste 2180 de oameni aprox. 20% dintre ei sănătoși, iar 80% suferind de diferite afecțiuni, au testat metodele de detoxifiere și curățare dezvăluite în ghidul nostru. După 4-5 săptămâni la toți s-a observat o scădere considerabilă a glicemiei, viremiei, colesterolului și o îmbunătățire a stării de sănătate, bineînțeles scăderea nu a fost aceeași la toți participanții la test, dar cu siguranță nu au respectat în aceași măsură planul.

Iată mărturiile câtorva dintre ei:

*Disclaimer: Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum răspunsul organismului, modul în care este înțeles și aplicat curele, regimul alimentar și mentalul. Înainte de a lua orice decizie consultați un medic specialist.

Iată Adevăratele METODE care ELIMINĂ din Corp
toxinele, rezidurile putrezite și alte mizerii nenorocite

Odată ce-am observat potențialul incredibil al acestui program, am știut că trebuie să fac ceva. Am început să notez totul, iar doctorul meu de familie a făcut o sinteză pe care a trimis-o spre validare și completare mai multor colegi din țară și străinătate. Din fericire am avut norocul ca medicul meu să fie și nutriționist cu acte în regula!

Programul care a ajutat peste 2100 de bărbați și femei din România să-și purifice corpul simțindu-se mult mai bine, fără medicamente, fără operații, și fără efecte secundare și să reducă aproape de zero efectele afecțiunilor de care deja sufereau… este disponibil și pentru tine într-o carte ușor de citit și cu informațiile prezentate astfel încât oricine să le poată înțelege și aplica.

Programul Natural Unic în România, care ajută la
Purificarea Organismului fără efecte adverse, ieftin și natural

DOAR CÂTEVA SECRETE PE CARE LE DESCOPERI CHIAR ASTĂZI RĂSFOIND CARTEA “CURE PERSONALIZATE PENTRU DETOXIFIEREA ȘI CURĂȚAREA ORGANISMULUI”

 • Află cum să reușești o bună evacuare a produselor reziduale din organism prin defecaţie de trei ori pe zi, urinat, transpirat şi respirat corect.
 • Află cum corectând digestia, absorbţia, asimilarea şi excreţia, redobândim energie, ne încărcam de vitalitate şi de vibraţii înalte şi ajungem să trăim o viaţă din care boala a dispărut.
 • Descoperă cum și în ce cantități zaharurile, amidonul, proteinele, grăsimile exercită diferite activităţi în organism care vin în sprijinul metabolismului, dar şi al proceselor de construcţie şi reconstrucţie a celulelor, ţesuturilor şi a organelor.
 • De ce temperaturile ridicate transformă chiar şi cel mai bun ulei într-un aliment denaturat, greu de digerat, cu compuşi cancerigeni care irită pereţii intestinali şi influenţează negativ digestia. Dar ce putem face dacă ne place prăjeală. Vezi în ghid
 • Nevoia de minerale a organismului este mai mare decât nevoia de vitamine, organismul nu îşi poate produce singur mineralele, dar din fericire, organismul poate extrage necesarul de minerale dintr-o multitudine de fructe, legume, nuci, plante medicinale, care cresc în toate zonele de pe glob. Lista completă aici.
 • Descoperă cum mâncatul produselor de tip fast-food, panificație, cofetărie și orice alte produse gustoase, poate fi prietenos pentru organism! Trebuie doar să consumăm produsele respective împreună cu aceste alimente alcaline pentru a realiza un echilibru în organism. Vezi combinațiile gustoase și neinvazive aici
 • Aciditatea aduce bolile și în formă continuă ucide. Majoritatea alimentelor pe care le consumă oamenii formează acizi. Aciditatea, este generatoare de căldură, provoacă inflamaţii ale pereţilor vaselor sanguine şi în întregul organism. Lipidele (grăsimile) se lipesc de pereţii vaselor sanguine, în speranţa că vor amortiza această inflamaţie. Află exact ce ai de făcut pentru a combate aciditatea generată de alimentația cotidiana
 • Lista completă a alimentelor extrem de acide, care inflamează țesuturile, obligând ficatul să producă mult colesterol (colesterolu este cea mai bună substanță antiinflamatoare). Imediat crește și nivelul de colesterol din sânge, mineralele dau nastere la calculi de tip piatră la rinichi, ciocuri osoase.
 • Află cum și de ce anumite alimente și moduri de gătit ajută globulele roşii din sânge să formeze mănunchiuri, blocând transportul corect de oxigen, fenomen care provoacă activitate deficitară a glandelor şi organelor, pierderi de energie în sistem, pierderi de ţesut muscular şi în final, moartea. Ferește-te de aceste obiceiuri începând de azi!
 • Glandele susţin asimilarea substanţelor nutritive de către organism. Dacă activitatea acestora scade (devin hipoactive) din cauza alimentației (lucru foarte des întălnit peste 40 de ani), este afectată asimilarea calciului şi a altor compuş, manifestându-se diverse boli. Află 3 sfaturi simple pentru a evita acest lucru
 • Descoperă cele mai importante surse de uleiuri Omega-3, Omega-6 și Omega-9, ce beneficii aduc, cum le consumăm corect, în ce cantități. Află totul din ghid despre uleiul de floarea soarelui, măsline, in, până la uleiul de soia, nuci, dovleac, susan, chia samd.

Mesaje nesolicitate de la clienți care ne-au criticat prin email:

Raluca Zaharia

Metodele voastre m-au scăpat de gastrită cronică*


“Metodele voastre m-au ajutat să ameliorez efectele jenante precum balonare, gaze, arsuri și stări de vomă. Am cumpărat ghidul prezentat la sfârșitul acestui articol și am descoperit lucruri îngrozitoare pe care i le făceam zilnic organismului meu, care deși tânăr îmi tot trăgea semnale de alarmă

Am prezentat siteul și ghidul dvs medicului specialist la care am apelat pentru tratarea gastritei cronice de care sufeream, confirmând chiar el că informații prezente în ghid sunt CRUCIALE pentru buna tratare a gastritei.

Mulțumesc pentru ghidul “Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului”

Raluca Zaharia
Barista - Tecuci, GL

*Disclaimer: Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Înainte de a lua orice decizie consultați un medic specialist.

Laurențiu Farcaș

Sunt odihnit, mă simt bine, nu mai fumez așa mult*


Cura de detoxifiere și regimele alimentare găsite în carte fac să mă simt bine, să am un somn odihinitor și să nu mai simt nevoia să fumez... La nici 2 săptămâni de când mi-a ajuns ghidul vostru și am început terapiile, nu am mai avut deloc probleme de disconfort fizic, iar transpirația abundentă care m-a bântuit în ultimii 5 ani, s-a domolit spre surprinderea mea!

Vă mulțumesc pentru sfaturi, nu mai suportam să mă simt mereu transpirat și murdar!”

Laurențiu Farcaș
Șofer intracomunitar, 41 ani - Baia Mare

Descoperă ghidul care a îmbunătățit viața a peste 2100 de români în ultimile 5 luni.

Comandă unul din cele 1000 de exemplare ale ghidului Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului, tipărite pentru 2016

Adauga în coșExemplare disponibile 1000 68

Aplicând Dietele și Metodele din cartea Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului vei putea să:

 • reduci retenția de lichide, balonarea și disconfortul și ameliorezi migrenele natural
 • îmbunătățește sănătatea și bunăstarea intestinală
 • satisfaci ușor apetitul și ai control asupra greutății corporale
 • crești vitalitatea și flexibilitate generală a corpului
 • menți un libidou sănătos, îți îmbunătățește fertilitatea, reduci sindromul premenstrual, crampele menstruale și ajuta la instalarea ușoară a menopauzei
 • reduci reacțiile de hipersensibilitate
 • inhibi bolile legate de inflamații și îți cureți pielea
 • reduci mirosului neplăcut al corpului și stopezi îmbătrânirea prematură

Descoperă tehnicile de detoxifiere și purificarea organelor care nu sunt publicate nicăieri altundeva…

 • Descoperă ce reprezinta culoarea fiecărui fruct și legume și de ce anumiți pigmenți sunt un miracol pentru sănătate, recunoscuți ca remedii antiîmbătrânire. Descoperiri uimitoare din partea oamenilor de ştiinţă ţin să ne aducă la cunoştinţă beneficiile extraordinare ale fructelor şi legumelor pigmentate intens, dar nu numai. Detalii pe CD-ul Bonus
 • Descoperă cum o simplă îmbunătățire a apei pe care o bei creştere densitatea de minerale osoase, diminuează resorbţia osoasă, diminuează markerul osteoporozei post-menopauzale și reduce riscului de maladii cardiovasculare.
 • Descoperă unica combinație de 3 tipuri de alimente ieftine care dăruiesc o stare de sănătate excepţională indiferent de vârstă, și ce legătură au acestea cu nucile.
 • Află de ce la masă este ideal să bei mai întâi apă sau sucuri naturale și să consumi întâi alimentele care se digeră cel mai ușor (fructe > supe > legume > fasole > cereal > peste/carne > graficul complet în ghid). Și de ce este bine ca felurile de mâncare să conțină cât mai puține ingrediente?
 • Iată câteva reguli, cu privire la consumul de alimente dacă: ai probleme cu stomacul, vrei să slăbeşti, vrei să tratezi gastrita sau ulcerul la stomac, dacă vă place să consumaţi băuturi reci, samd.
 • Descoperă avantajele și dezavantajele fiecărui mod de preparare a hranei: înăbușirea (fără apă), fierberea în abur, prepararea în folie sau frunze, prepararea în wok și tigaie, la grătar sau în oală sub presiune, și află ce e mai bun pentru tine.
 • Iată lista alimentelor cu calorii negative, pe care le mănânci fără să te îngrași. Alimentele cu calorii negative favorizează arderea naturală a grăsimilor, permit scăderea în greutate fiindcă numărul caloriilor utilizate pentru digestie este mai mare decât conținutul caloric efectiv al alimentelor consumate. Alimentele care furnizează calorii negative impun niște reguli de consum în funcție de modul în care pot fi combinate cu alte alimente: detalii în ghid.
 • Mănânci multe gustări între mese? De multe ori sari peste mese? Fă-ți porții mici de semințe și nuci și consumă-le ca pe o gustare, cantitatea ideală: cât poți să ții în palmă. Batoanele cu cereale sunt o gustare excelentă. Mănâncă-le cu un fruct sau cu semințe pisate. Bea ceva mai mult de doi litri de apă zilnic; bea ceaiuri din plante depurative (cozi de cireșe, mătase de porumb, coada-calului etc.). Sfaturi despre detoxifiere și sănătate dacă ești mereu pe fugă
 • 5 tipuri de masaj viguros asupra corpului timp de câteva minute ajuta organismul să elimine toxinele care dau pielii un aspect pufos. Răsfață-te lunar și cu o sedință de masaj de drenaj limfatic, scapi mai ușor de toxine, te face să arăți bine și să te simti minunat.
 • Mănâncă doar atunci când ți-e foame cu adevărat, nu în funcție de ce arată ceasul, mestecă bine hrana, nu bea lichide în timpul mesei. Seara, cu patru ore înainte de culcare, ia o masă ușoară (supă de legume sau o salată), care are puține proteine. Rețete culinare pentru mic dejun, prânz, seară și gustări între mese.
 • Când balonarea devine o problemă, în cadrul aceleiași mese încearca meniuri disociate, în care proteinele și hidrocarbonații nu sunt consumate împreună; astfel, vei calma digestia și vei reduce apa din țesuturi. Detalii în ghid
 • Află de ce se începe masa cu ceva amar (cicoare sau andive), și de ce acest lucru este mai eficient decât cele mai scumpe medicamente împotriva balonarii sau arsurilor.
 • Uleiurile presate la cald deși mult mai ieftine, formează numeroşi compuşi toxici. Uleiul presat la rece, este extrem de sănătos; se extrage fără ajutorul unui tratament termic, ceea ce face ca gustul, aroma şi substantele nutritive din seminţe să se păstreze mult mai bine. Mai multe detalii
 • Cum alegem uleiul pe care îl folosim? Descoperă ce vitamine conține uleiul de floarea soarelui și de sâmburi de struguri, de ce uleiul de măsline și cel de porumb sunt ideale pentru prăjeli, ce ulei este indicat în cazul diabeticilor, care sunt avantajele uleiurilor de soia și orez, de ce în Asia este foarte utilizat uleiul de alune, iar în India cel de susan. Descoperă calitățile tuturor uleiurilor, inclusiv sofranel, nuca, cocos, palmier, rapiță, canola.
 • Cum să citiești etichetele produselor alimentare, la ce ingrediente să fii atent și ce combinații de ingrediente des întâlnite dau o încărcătură glicemică (GL) contribuind la creşterea glicemiei sanguine (mai multe informaţii despre indexul glicemic şi încărcătura glicemică veţi găsi pe CD-ul anexat acestei lucrări).
 • Află care sunt cele mai bune paste, de ce preparate „al dente" şi lăsate să se răcească au un index glicemic şi mai scăzut (~35) și de ce pastele şi amidonoasele nu ar trebui să fie consumate după orele 18-19.
 • Transformarea materiilor prime în fulgi (cartofi, fasole, mazăre), făinuri instant (puddinguri) determină creşterea dramatică a indexului glicemic, tinzând să atingă valori nocive ale glucozei, dacă ești înebunit după aceste preparate iată ce poți face...
 • Lista continuă în cartea Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului!

Numele meu este Marina Pluteu sunt doctor naturopat, nutriționist, jurnalist și profesor universitar, iar ultimii 30 de ani i-am dedicat elaborării unor metode eficiente de tratare a diferitelor boli și afecțiuni prin alimentație și remedii naturiste. Știu ce înseamnă să petreci ani întregi încercând să tratezi o afecțiune care îți poate aduce moartea. Totodată, am avut mulți pacienți care au ajuns la mine în stare critică, irosind zeci de milioane pe tratamente care nu au dat roade.

Căutând soluții pentru doi prieteni de familie cu situații de sănătate grave am realizat că din moment ce toxinele sunt stocate în organele majore, detoxifierea este prima care ajută cel mai mult zonele și organele îmbolnăvite. Organele afectate încep să lucreze eficient, la fel și digestia, sistemul imunitar și organele primesc mai multă energie.

De asemenea, din moment ce detoxifierea înlătură radicalii liberi, sistemul imunitar al organismului va fi mai puternic și scade considerabil riscul de a face cancer.

În cele din urmă, un regim de detoxifiere va curăța sângele, ajutându-l să circule mai bine, scade nivelul tensiunii arteriale și reduce nivelul de grăsimi din sânge.

Detoxifierea organismului este obligatorie în tratarea eficientă a bolilor, în lupta cu cancerele sau dacă vrei să te simțiți bine fizic și mental. Sentiment de bine produs de detoxifierea corectă îți dă dependență și te duce fără să-ți dai seama la schimbarea stilului de viață pentru a evita elemente rele care dau corpului toxine.

Prof. Dr. Marina Pluteu

Descoperă sentimentul de confort în propriul corp din ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului

Disclaimer: Informațiile de pe acest site sau din carte, nu înlocuiesc sfatul și diagnosticul unui medic specialist! Consultați medicul înainte de a lua orice decizie!

Testează programul nostru de purificare și curățare a organelor, fără nici un risc din partea ta… începând de astăzi

Testează acest program fără nici un risc din partea ta, nici măcar financiar. De ce să pierzi încă o zi cu balonari, oboseală, dureri de burtă, dureri de cap, gaze, arsuri, vitamine și suplimente scumpe și teama de a ajunge la bolile nenorocite ce se dezvoltă ușor într-un corp neaerisit?

garantie

Ne asumăm riscul în locul tău! Ca Tu să NU riști absolut nimic…

Încercă chiar astăzi, tehnicile și tratamentele din ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului. Testează remediile, metodele de tratament, curele, ceaiurile, regimurile alimentare etc… Dacă nu ești 100% convins că este cea mai bună carte despre detoxifierea organismului și curățarea colonului, care dezvăluie cele mai puternice metode și cele mai eficiente cure spre o viață confortabilă, contactează-ne oricând în următoarele 365 de zile și imediat editura care se ocupă de distribuție o să-ți returneze banii. E atât de simplu!

2180 de clienți mulțumiți în ultimile 6 luni…

Rezervă astăzi ghidul și primești GRATUIT un CD Bonus ce include 3 cărți electronice! Primești ghidul de detoxifiere tipărit plus alte 3 cărțile pe CD, la doar 79 lei!

Comandă unul din cele 1000 de exemplare ale ghidului Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului.

Adauga în coșExemplare disponibile 1000 68

O viață mai bună ptr tine la prețul unui tricou!

Prețul ghidului Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului este de doar 79 lei… prețul include cartea tipărită și un CD Bonus cu 3 cărți în format electronic, prezentate mai jos. Descoperi metodele care te scapă de disconfort și întorc boli grave pentru prețul unui tricou.

Oferim aceasta cartea gratuit tuturor celor ce au nevoie disperată de ea, pensionarilor, și tuturor celor ce nu și-o permit. Pentru acest lucru vă rugam să ne trimiteți o cerere la adresa de email office@drdetoxifiere.ro.

Ne asumăm noi toate riscurile…

Dacă nu acționam când am avut ocazia, nu aș putea acum să-ți descriu acest program considerat revoluționar de peste 2000 de clienți mulțumiți. Nu fă greșeala de a amâna pe mâine. Comandă astăzi și împiedică toxinele și putregaiul din organism să-ți mai afecteze viața! Totul este bazat pe remedii naturale, fără efecte secundare!

Testează programul nostru și dacă nu funcționează e GRATUIT!

Te îndrum spre tratamentele corecte oferindu-ți informațiile de care ai atâta nevoie. De aceea am reușit să conving editura cu care lucrăm ca dacă comanzi astăzi – cartea Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului, să primești gratuit următoarele 3 cărți electronice…

Primești Gratuit un CD cu 3 cărți dacă comanzi astăzi:

#1 Cartea Alimente de consumat si evitat in detoxifierea organismului - 160 pagini

O carte care îți povestește cum te poți îmbolnăvi și trata cu hrana pe care o mănânci, cum vitaminele, grăsimile și celuloza pot înclina balanța între a vindeca și a îmbolnăvi, și cum simple îmbunătățiri aduse apei pe care o bem te ajută să te simți cel puțin de două ori mai bine în propriul tău corp. Plus multe altele...

Pret: 49 lei BONUS

#2 Broșura Florile Comestibile, Secretele Dacice

O carte care despre flori comestibile și cum acestea ne pot îmbunătăți exponențial viața, cum bujorul, busuiocul și gălbenelele pot înclina balanța spre a vindeca prin mâncare, și cum consumul unor flori comune te ajută să te simți cel puțin de două ori mai bine în propriul tău corp. Plus multe altele...

Din această broșură afli:

 • Ce flori poți mânca
 • Efectele terapeutice ale florilor
 • Lista flori necomestibile
 • Lista flori comestibile

Pret: 35 lei BONUS

#3 Cartea Învinge Depresia, Jurnalul unui Psiholog - 103 pagini

Persoanele cu simptomele unui colon încărcat și un corp încărcat cu toxine au cu 81% mai mulți, depresie clinică decât restul populației. Descoperiți tehnicile prin care puteți depăși rapid și ușor această stare. Nu ai nevoie de antidepresive!

Din acestă carte afli:

 • Metode rapide de combatere a stresului
 • Cum scapi de atacurile de panică
 • Cum inhibi comportamentele care mențin starea de stres

Pret: 47 lei BONUS

Comandă astăzi cartea Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului și primești GRATUIT încă 3 cărți!

Toate acestea la prețul de doar 79 lei – Ofertă disponibilă astăzi

Nu plăteşti nimic în avans! La preţul coletului se adaugă 15 lei taxele de
transport
şi ajunge la destinaţie în 1-2 zile lucrătoare prin firma de curierat
Urgent-Cargus. Plata se face curierului la înmânarea coletului!

Rezerva un exemplar

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 15 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Compatibilitate 100% – cu orice dispozitiv!

Parcurgi materialele de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Cursul este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare, ca tu să accesezi sfaturile noastre simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus și rezervă-ți un exemplar!

Tu deții controlul! Sănătatea ta este în mâinile tale!

În același timp cartea aduce în atenția dvs importanța alimentației și a stilului de viață. Aflați concret cum vă ajută alimentația, ce alimente vă recomandă specialiștii, de ce este esențial să fiți moderați și să excludeți viciile (țigările, alcoolul) și să alegeți în schimb diete adecvate pentru a grăbi refacerea organismului. În acest sens, regăsiți în cartea Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului, un volum semnificativ de diete, rețete și regimuri pe care le puteți folosi zi de zi.

În același timp cartea aduce în atenția dvs importanța alimentației și a stilului de viață. Aflați concret cum vă ajută alimentația, ce alimente vă recomandă specialiștii, de ce este esențial să fiți moderați și să excludeți viciile (țigările, alcoolul) și să alegeți în schimb diete adecvate pentru a grăbi refacerea organismului. În acest sens, regăsiți în cartea Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului, un volum semnificativ de diete, rețete și regimuri pe care le puteți folosi zi de zi.

Încă de la primele pagini realizați că nu ați achiziționat încă o carte despre sănătate pe care o veți parcurge și apoi o veți uita în rafturile bibliotecii. Cunoscând tot ce am inclus în cuprinsul ei, căpătați un avantaj în fața bolii. Odată corpul purificat, continuați cu învățămintele din carte, care implică să avem un stil de viață sănătos care să nu ne expună pericolelor.

Aveți numai de câștigat, tocmai de aceea vă putem spune anticipat “Cu plăcere! Echipa DrDetoxifiere”

Mai bine de 3 ani am suferit de...


...colon iritabil. Balonările, durerile abdominale, constipația, greața și oboseala au fost ceva normal pentru mine. După 6 luni în care am tot zis ca îmi trece, m-am dus la medicul de familie care m-a diagnosticat cu colon iritabil, mi-a recomandat câteva tratamente și o cura de detoxifiere.

O dată cu începerea tratamentului situația mi s-a ameliorat simțitor, dar tot aveam episoade de balonări, dureri, constipație, greață cel puțin o dată pe săptămână.

După aproape 2 ani de la primirea diagnosticului am găsit cartea Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului prezentată pe un site de știri, am comandat-o puțin reticentă gândindu-mă cu ce m-ar putea ajuta o carte...

După două săptămâni de aplicat câteva metode de detoxifiere și curățarea colonului explicate în ghidul vostru, scaunele s-au normalizat la două pe zi, față de 4-5/zi și următoarele 3 zile cum aveam înainte.

O dată rezolvată problema cu constipația au dispărut și durerile abdominale.

Dietele recomandate și curele de detoxifierea aplicate din ghid, m-au învățat ca pofta de dulce se poate satisface și altfel decât mâncând dulciuri, iar pofta necontrolată de mâncare poate fi rezolvată foarte ușor fără să te îndopi cu mâncare.

Recomand cartea Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului tuturor celor ce doresc să se simtă bine în corpul lor!

Mulțumesc echipei drdetoxifiere.ro 

<font color=Mihăiuși Daniela" >
Mihăiuși Daniela București

Sunt la cea de-a doua cură de detoxifiere


Mă numesc Mircea Pelmuș, am 61 de ani, diagnosticat cu diabet, obezitate, probleme la stomac și colon. Am comandat cartea dvs acum 8 luni pentru curele de detoxifiere dezvăluite acolo și am avut surpriza ca aplicând sfaturile voastre sa scap de multe alte probleme de sănătate pe care le aveam.

Ceaiurile pentru reducerea poftei de mâncare m-au ajutat să ţin ușor curele de detoxifiere.

La 4 luni de la prima cură de detoxifiere, și respectat regulile de regim alimentar pentru curățarea colonului am avut surpriza să slăbesc 11kg, în condițiile în care nu am ținut regimul strict.

Acum sunt la cea de-a doua cură de detoxifiere. Recomand cu încredere curele de detoxifiere și de menținere sănătoasă a colonului enumerate în ghidul dvs.

Consultanța voastră și sfaturile din ghid m-au ajutat enorm la 61 de ani înseamnă foarte mult că am reuşit să scap de 11 kg în plus!

<font color=Mircea Pelmuș" >
Mircea Pelmuș Turda, jud. Cluj

Comenzi si livrare

Hai sa ne cunoastem

DrDetoxifiere.ro

Ne gasesti aici

Cum comand? Despre noi Politica de Confidentialitate Tel: 0733.962.570
Cum platesc? Contact Termeni si conditii Email: beatrice@academik.ro
Livrarea comenzilor Politica de utilizare cookieuri Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30*DISCLAIMER: Informațiile de pe acest site, sau din materialele prezentate/promovate pe site nu vor să înlocuiască sfaturile unui medic specialist. Recomandăm cu tărie consultarea unui medic specialist înainte de a lua orice decizie cu privire la sănătatea dvs, indiferent că este vorba despre colesterol sau alte afecțiuni/boli.