50% Complet

Felicitări pentru decizia de a-ți Detoxifia și Curăța Organismul, pentru mai mult confort și energie în propriul tău corp

Comandă astăzi ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului şi primeşti GRATUIT un 2 Cărţi (în format electronic) indispensabile pentru un corp sănătos și puternic, indiferent de sex sau vârstă:

  • CARTEA BONUS #1 – Alimente de Consumat și de Evitat în Detoxifierea Organismului, autor PLUTEU Marina: reţete culinare şi sfaturi despre alimente, ingrediente şi metode de preparare indicate/interzise. Cu ajutorul sfaturilor din acest ghid reuşeşti să diminuezi efectele zaharurilor și al excesului de grăsimi, să ajuți la curățarea arterelor, regenerarea ficatului și a celorlalte organe din corp.
  • CARTEA BONUS #2 – Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății, autor DEAK Flavia Vrei un corp cu forme, atrăgător, energic și ușor indiferent de vârsta pe care o ai? Vrei să scapi de pofta excesivă de mâncare și dulciuri? Descoperă din ghidul Slăbirea Rapidă & Menținerea Greutății, combinațiile de alimente, exerciții fizice și obiceiuri sănătoase care TOPESC grăsimea și fac ușoară tranziția la obiceiurile sănătoase care atrag și transformarea. Fără pastile, fără înfometare, fără produse de teleshopping!

Nu plăteşti nimic în avans! Preţul coletului este de 79 lei la care se adaugă 15 lei taxele de transport şi ajunge la destinaţie în 1-2 zile lucrătoare prin curierat rapid. Plata se poate face curierului la înmânarea coletului sau online direct pe siteul nostru!

Completează acum formularul de mai jos şi comandă ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului:

Rezerva un exemplar

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 15 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Mai bine de 3 ani am suferit de...


...colon iritabil. Balonările, durerile abdominale, constipația, greața și oboseala au fost ceva normal pentru mine. După 6 luni în care am tot zis ca îmi trece, m-am dus la medicul de familie care m-a diagnosticat cu colon iritabil, mi-a recomandat câteva tratamente și o cura de detoxifiere.

O dată cu începerea tratamentului situația mi s-a ameliorat simțitor, dar tot aveam episoade de balonări, dureri, constipație, greață cel puțin o dată pe săptămână.

După aproape 2 ani de la primirea diagnosticului am găsit cartea Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului prezentată pe un site de știri, am comandat-o puțin reticentă gândindu-mă cu ce m-ar putea ajuta o carte...

După două săptămâni de aplicat câteva metode de detoxifiere și curățarea colonului explicate în ghidul vostru, scaunele s-au normalizat la două pe zi, față de 4-5/zi și următoarele 3 zile cum aveam înainte.

O dată rezolvată problema cu constipația au dispărut și durerile abdominale.

Dietele recomandate și curele de detoxifierea aplicate din ghid, m-au învățat ca pofta de dulce se poate satisface și altfel decât mâncând dulciuri, iar pofta necontrolată de mâncare poate fi rezolvată foarte ușor fără să te îndopi cu mâncare.

Recomand cartea Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului tuturor celor ce doresc să se simtă bine în corpul lor!

Mulțumesc echipei drdetoxifiere.ro 

Mihăiuși Daniela
Mihăiuși Daniela București

Sunt la cea de-a doua cură de detoxifiere


Mă numesc Mircea Pelmuș, am 61 de ani, diagnosticat cu diabet, obezitate, probleme la stomac și colon. Am comandat cartea dvs acum 8 luni pentru curele de detoxifiere dezvăluite acolo și am avut surpriza ca aplicând sfaturile voastre sa scap de multe alte probleme de sănătate pe care le aveam.

Ceaiurile pentru reducerea poftei de mâncare m-au ajutat să ţin ușor curele de detoxifiere.

La 4 luni de la prima cură de detoxifiere, și respectat regulile de regim alimentar pentru curățarea colonului am avut surpriza să slăbesc 11kg, în condițiile în care nu am ținut regimul strict.

Acum sunt la cea de-a doua cură de detoxifiere. Recomand cu încredere curele de detoxifiere și de menținere sănătoasă a colonului enumerate în ghidul dvs.

Consultanța voastră și sfaturile din ghid m-au ajutat enorm la 61 de ani înseamnă foarte mult că am reuşit să scap de 11 kg în plus!

Mircea Pelmuș
Mircea Pelmuș Turda, jud. Cluj

Ne gasesti aici

Tel: 0733.962.570
Email: beatrice@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30