50% Complet

Completează astăzi formularul de mai jos, rezervă ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului și primiți GRATUIT aceste 3 Bonusuri:

  • CARTEA BONUS #1 – Alimente de Consumat și de Evitat în Detoxifierea Organismului: reţete culinare şi sfaturi despre alimente, ingrediente şi preparate indicate/interzise. Cu ajutorul rețetelor din acest ghid reuşeşti să diminuezi efectele zaharurilor și grăsimilor asupra corpului, să ajuți la regenerarea ficatului tău, la detoxifierea organismului, la deroxifierea colonului şi cel mai importat să slăbești către greutatea ideală, în timp ce-ți satisfaci pofta de dulce, sărat, porc, vită, înghețată, papanași, etc…*
  • CARTEA BONUS #2 – Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății Vrei abdomen plat, siluetă cu forme, un corp sexy, energic și ușor? Vrei să scapi de pofta excesivă de mâncare și dulciuri? Descoperă din ghidul Slăbirea Rapidă & Menținerea Greutății, combinațiile de alimente, exerciții fizice și obiceiuri sănătoase care TOPESC grăsimea. Este probabil singura carte de slăbire din Romania interzisă pentru că spune lucrurilor pe față și te ajută să slăbești sănătos, fără pastile, fără aparate de aerobic, centuri electrice sau alte produse de teleshopping!
  • CARTEA BONUS #3 – Învinge Depresia, Jurnalul unui Psiholog: Persoanele care sufera de una sau mai multe simptome ale unui organism necurățat (amețeli, balonări, tensiune ridicata, somnolență,etc.) au cu 51% mai multă de depresie clinică decât restul populației. Descoperă tehnicile prin care depășești rapid și ușor această stare. Nu ai nevoie de antidepresive! Cartea Învinge Depresia, Jurnalul unui Psiholog este un ghid apreciat de cititori prin numeroasele sfaturi practice, ieftine și ușor de aplicat. Prețul ghidului 47 de lei, dar îl primiți GRATUIT astăzi, în pachtul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului.

Toate acestea la prețul de doar 75 lei (varianta tipărită) – Ofertă disponibilă astăzi

Nu plăteşti nimic în avans! La preţul coletului se adaugă 15 lei taxele de transport şi ajunge la destinaţie în 1-2 zile lucrătoare prin firma de curierat Urgent-Cargus. Plata se face curierului la înmânarea coletului!

Rezerva un exemplar

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 15 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Mai bine de 3 ani am suferit de...


...colon iritabil. Balonările, durerile abdominale, constipația, greața și oboseala au fost ceva normal pentru mine. După 6 luni în care am tot zis ca îmi trece, m-am dus la medicul de familie care m-a diagnosticat cu colon iritabil, mi-a recomandat câteva tratamente și o cura de detoxifiere.

O dată cu începerea tratamentului situația mi s-a ameliorat simțitor, dar tot aveam episoade de balonări, dureri, constipație, greață cel puțin o dată pe săptămână.

După aproape 2 ani de la primirea diagnosticului am găsit cartea Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului prezentată pe un site de știri, am comandat-o puțin reticentă gândindu-mă cu ce m-ar putea ajuta o carte...

După două săptămâni de aplicat câteva metode de detoxifiere și curățarea colonului explicate în ghidul vostru, scaunele s-au normalizat la două pe zi, față de 4-5/zi și următoarele 3 zile cum aveam înainte.

O dată rezolvată problema cu constipația au dispărut și durerile abdominale.

Dietele recomandate și curele de detoxifierea aplicate din ghid, m-au învățat ca pofta de dulce se poate satisface și altfel decât mâncând dulciuri, iar pofta necontrolată de mâncare poate fi rezolvată foarte ușor fără să te îndopi cu mâncare.

Recomand cartea Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului tuturor celor ce doresc să se simtă bine în corpul lor!

Mulțumesc echipei drdetoxifiere.ro 

Mihăiuși Daniela
Mihăiuși Daniela București

Sunt la cea de-a doua cură de detoxifiere


Mă numesc Mircea Pelmuș, am 61 de ani, diagnosticat cu diabet, obezitate, probleme la stomac și colon. Am comandat cartea dvs acum 8 luni pentru curele de detoxifiere dezvăluite acolo și am avut surpriza ca aplicând sfaturile voastre sa scap de multe alte probleme de sănătate pe care le aveam.

Ceaiurile pentru reducerea poftei de mâncare m-au ajutat să ţin ușor curele de detoxifiere.

La 4 luni de la prima cură de detoxifiere, și respectat regulile de regim alimentar pentru curățarea colonului am avut surpriza să slăbesc 11kg, în condițiile în care nu am ținut regimul strict.

Acum sunt la cea de-a doua cură de detoxifiere. Recomand cu încredere curele de detoxifiere și de menținere sănătoasă a colonului enumerate în ghidul dvs.

Consultanța voastră și sfaturile din ghid m-au ajutat enorm la 61 de ani înseamnă foarte mult că am reuşit să scap de 11 kg în plus!

Mircea Pelmuș
Mircea Pelmuș Turda, jud. Cluj

Comenzi si livrare

Hai sa ne cunoastem

DrDetoxifiere.ro

Ne gasesti aici

Cum comand? Despre noi Politica de Confidentialitate Tel: 0733.962.570
Cum platesc? Contact Termeni si conditii Email: beatrice@academik.ro
Livrarea comenzilor Politica de utilizare cookieuri Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30*DISCLAIMER: Informațiile de pe acest site, sau din materialele prezentate/promovate pe site nu vor să înlocuiască sfaturile unui medic specialist. Recomandăm cu tărie consultarea unui medic specialist înainte de a lua orice decizie cu privire la sănătatea dvs, indiferent că este vorba despre curățarea tractului gastrointestinal, detoxifiere sau afecțiuni/boli.