50% Complet

Felicitări pentru decizia de a-ți Detoxifia și Curăța Organismul

Comandă astăzi ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului şi primeşti GRATUIT un 2 Cărţi (în format electronic) indispensabile pentru un corp sănătos și puternic, indiferent de sex sau vârstă:

  • CARTEA BONUS #1 – Alimente de Consumat și de Evitat în Detoxifierea Organismului, autor PLUTEU Marina: reţete culinare şi sfaturi despre alimente, ingrediente şi metode de preparare indicate/interzise. Cu ajutorul sfaturilor din acest ghid reuşeşti să diminuezi efectele zaharurilor și al excesului de grăsimi, să ajuți la curățarea arterelor, regenerarea ficatului și a celorlalte organe din corp.
  • CARTEA BONUS #2 – Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății, autor DEAK Flavia Vrei un corp cu forme, atrăgător, energic și ușor indiferent de vârsta pe care o ai? Vrei să scapi de pofta excesivă de mâncare și dulciuri? Descoperă din ghidul Slăbirea Rapidă & Menținerea Greutății, combinațiile de alimente, exerciții fizice și obiceiuri sănătoase care TOPESC grăsimea și fac ușoară tranziția la obiceiurile sănătoase care atrag și transformarea. Fără pastile, fără înfometare, fără produse de teleshopping!

Nu plăteşti nimic în avans! Preţul coletului este de 79 lei la care se adaugă 18 lei taxele de transport şi ajunge la destinaţie în 1-2 zile lucrătoare prin curierat rapid. Plata se poate face curierului la înmânarea coletului sau online direct pe siteul nostru!

Completează acum formularul de mai jos şi comandă ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului:

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Ne asumăm riscul în locul tău! Ca Tu să NU riști absolut nimic…

Încercă chiar astăzi, tehnicile și tratamentele din ghidul Cure Personalizate pentru Detoxifierea și Curățarea Organismului. Testează remediile, metodele de tratament, curele, ceaiurile, regimurile alimentare etc…Dacă nu ești 100% convins că este cea mai bună carte despre detoxifierea organismului, care dezvăluie cele mai puternice metode și cele mai eficiente cure spre o viață confortabilă, contactează-ne oricând în următoarele 365 de zile și imediat editura care se ocupă de distribuție o să-ți returneze banii. E atât de simplu!

Ne gasesti aici

Tel: 0733.962.570
Email: beatrice@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30