100% Complet

Plata cu cardul a fost refuzată!

  • Comanda dvs a fost preluată, dar plata cu cardul nu s-a putut efectua. În cel mai scurt timp posibil vă contactăm telefonic pentru a ne confirma comanda, şi dacă sunteţi de acord vă trimitem coletul cu plata ramburs.
  • Nu plătiţi nimic în avans! La preţul coletului se mai adaugă 15 lei taxe de transport prin curierat rapid, coletul ajunge la destinaţie în 1-2 zile lucrătoare. Plata se face curierului la înmânarea coletului!

Pentru sănătatea dvs,
Echipa DrDetoxifiere.ro

*DISCLAIMER: Informațiile de pe acest site, sau din materialele prezentate/promovate pe site nu vor să înlocuiască sfaturile unui medic specialist. Recomandăm cu tărie consultarea unui medic specialist înainte de a lua orice decizie cu privire la sănătatea dvs, indiferent că este vorba despre curățarea tractului gastrointestinal, detoxifiere sau afecțiuni/boli. Rezultatele prezentate pe site diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum răspunsul organismului, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul, de aceea dvs puteți obține rezultate diferite. Vă rugăm înainte de a lua orice decizie consultați un medic specialist.